Вероятно ще помислите, че тази тема няма общо с професионалния ви живот. Истината обаче е, че човешката злоба и завист се проявяват точно в работната среда, когато човек се опитва да се докаже и да блесне. Към пълния текст

«1234»

37 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Мармозетка

Мармозетка11.01.2017, 21:58:50 ч.

Имам една колежка, която е от втория тип. Тя е пикла, едвам излязла от училище и се мисли за голямата работа, мисли си, че е хванала Господ за шлифера след като глупавите ми шефки и се кефят на поведението и и на това, че се опитва да ме унижава.

Не знам с какво съм си спечелила тази нейна ненавист, нито професионално имаме повод да се конкурираме (даже напротив), нито съм говорела нещо лошо за нея или близките и. Имам други колежки змиички, които може да са говорели от мое име. Опитвах се да бъда солидарна със всички, но няма ответна реакция, все си съскат срещу мен. Опитвам се да ги игнорирам, но когато се прибера вкъщи изригвам, като вулкан заради адския ден, който съм преживяла с обиди, шушукане за мен и моите близки и приятели. започвам да се затварям в себе си и въобще да не говоря с тях.

Отговори на Мармозетка

Некой си

Некой си16.12.2010, 16:09:41 ч.

Реплика към Калина

Решението е едно - трябва някой да му избие зъбите. Тези проблеми не се разешават с разговори, а само с физическа саморазправа. Тествано е, работи.

Отговори на Некой си

Таня /съвет към Мони/

Таня /съвет към Мони/16.06.2008, 16:35:18 ч.

Вземи се стегни. Започни да ходиш на фитнес и козметик по-често и тогава ще видиш,че тази маймунярка-любовницата постепенно ще загуби ,а ти с гардо вдигната глава и се квалифицирай,колкото можеш повече.Да видиш тогава кой на кого.Желая ти успех!

Отговори на Таня /съвет към Мони/

Таня

Таня16.06.2008, 16:33:26 ч.

Вземи се стегни. Започни да ходиш на фитнес и козметик по-често и тогава ще видиш,че тази маймунярка-любовницата постепенно ще загуби ,а ти с гардо вдигната глава и се квалифицирай,колкото можеш повече.Да видиш тогава кой на кого.Желая ти успех!

Отговори на Таня

Poppy

Poppy18.05.2008, 10:21:02 ч.

За известно време - най-добре е да се усмихваш и да си гледаш работата. Каквото и да става...Казващ 'Здравейте Г-жа...' ( а си мислиш..Да ти ...-та) и говориш сьс който трйабва вьжможно най-малко...

Отговори на Poppy

Нова

Нова13.05.2008, 14:09:28 ч.

Не зная дали това ще те успокои,но съм имала шефофе Дева Близнаци и хич не са цвете за мирисане.Особено за последният не знаеш докато ти говори нормално в кой момент ще ти забие ножа в гърба. Той е безгрешен дори и да греши неговите грешки са маловажни, но твоята малка грешка е ГРАНДИОЗНА. По някога в моменти на проблясък се чувства явно гузен и става временно добър. На това му казвам след дъжд качулка.

Отговори на Нова

Saly

Saly25.04.2008, 10:27:18 ч.

Относно жените Козирог и тези,които заемат ръководни длъжности е много трудно,човек да работи с тях.Сприхави,искат всичко да им е на ниво и да станат нещата, ако може още от вчера.За тях няма невъзможни неща,те са най-знаещи,най-можещи и винаги са над другите.Луди работохолици с големи амбиции.

Отговори на Saly

butterfly_7

butterfly_721.04.2008, 22:53:12 ч.

Здравейте мисля че всички сме наясно с проблема но аз искам по-скоро съвет и - или гледна точка Моят шеф е жена и е Козирог Работната ми сфера е високо конкурентна Тези които познават представители на тази зодия знаят вероятно за какво говоря Нека някой да сподели как да се справя

Отговори на butterfly_7

Калина

Калина25.03.2008, 15:41:35 ч.

А ако не обръщам внимание, не означава ли това да се съглася с нещата, които казва? А шефовете .. ами точно те са тези дето казват, че бил млад и за това така се държи т.е не искат да взимат отношение .. а младостта не може оправдание за злобата ..

Известно време не реагирах на това му поведение, но се появиха нови хора в екипа, които виждайки, че той си позволява гадно поведение, започнаха и те да се държат така. Единия нов вече престана, защото веднъж реагирах доста остро и цинично веднъж и това му затвори устата, но другия не престана.

Отговори на Калина

Mone

Mone25.03.2008, 15:30:36 ч.

Или не му обръщай внимание нали казват подмини простака с мълчание или го затапи както се казва интелигентно и съвсем делово.Ако, не ти свърши работа това поговори с шефа все пак това си е вид тормоз и дискриминация че си жена.

Отговори на Mone

Добави коментар »

«1234»

Коментари за "Злобата на колегите"
Страница 1 от 4 • Коментари 37

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.