Богаташите със скромен живот

0 коментара0/5

Има знаменитости, които въпреки възможността за охолен живот, живеят скромно и обикновено.

Богаташите със скромен живот

Чували сте за безброй случаи на милионери, които са останали без стотинка в джоба заради хазарт, грешна инвестиция или развод. Но има и такива, които въпреки милионите си, живеят като обикновени хора.

Известната актриса Сара Джесика Паркър произхожда от бедно семейство. Изглежда миналото е останало в нея, тъй като и до днес живее скромно и учи децата си на това.

Трудно е да повярвате, че звездата от "Сексът и градът" понякога купува на децата си дрехи втора ръка, което напълно се противопоставя на героинята й от сериала Кари Брадшоу, донесла й богатство от около 90 милиона долара.

Тайра Банкс

Тайра Банкс - всички, които я познават знаят, че манекенката е спестовница и дори има счетоводител, който я съветва, преди да купи нещо. Тайра не хвърля храна и обича да доизяжда тази, останала й от предишния ден. Топ моделът със сметка от 90 милиона долара обича да си взима шампоанчетата и сапуните от хотелите, в които отсяда.

Джей Лено

Джей Лено, един от най-успешните телевизионни водещи на американската телевизия, не е забравил живота преди да стане известен. Той заделя приходите от шоуто си "The Tonight Show" и живее само от хонорарите си като комик, въпреки че притежава около 350 милиона долара. Пари инвестира само в стари коли, които са единствената му страст.

Тим Кук

Настоящият директор на "Епъл" Тим Кук живее в скромен дом, не пътува с частни самолети и не пръска за лукс своите 400 милиона долара. Той смята, че за това дали си успешен говори работната ти етика, а не заплатата.

Уорън Бъфет

Един от най-богатите хора на планетатаУорън Бъфетс богатството си от 63 милиарда долара, живее като всеки друг човек от средната класа. За къщата си платил само 30 000 долара. Но не може да се каже, че той е стиснат, защото по-голяма част от парите си дава за благотворителност. /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Богаташите със скромен живот".

Още от "Тайната на успеха"

Интервю с Милена от "Тройка на разсъмване"

Интервю с Милена от "Тройка на разсъмване"

Ако Милена Златкова не ви говори нищо, то Милена от „Тройка на разсъмване“ ви говори много. Милена е една от водещите на сутрешното шоу по радио „Витоша“ и всяка сутрин ни събужда заедно с колегите си Кирил и Тодор.

Интервю с Тома

Интервю с Тома

"Аз съм супер симпатяга!"

Интервю с Деян Василев

Интервю с Деян Василев

Разказът на един предприемач.