Богаташите със скромен живот

0 коментара0/5

Има знаменитости, които въпреки възможността за охолен живот, живеят скромно и обикновено.

Богаташите със скромен живот

Чували сте за безброй случаи на милионери, които са останали без стотинка в джоба заради хазарт, грешна инвестиция или развод. Но има и такива, които въпреки милионите си, живеят като обикновени хора.

Известната актриса Сара Джесика Паркър произхожда от бедно семейство. Изглежда миналото е останало в нея, тъй като и до днес живее скромно и учи децата си на това.

Трудно е да повярвате, че звездата от "Сексът и градът" понякога купува на децата си дрехи втора ръка, което напълно се противопоставя на героинята й от сериала Кари Брадшоу, донесла й богатство от около 90 милиона долара.

Тайра Банкс

Тайра Банкс - всички, които я познават знаят, че манекенката е спестовница и дори има счетоводител, който я съветва, преди да купи нещо. Тайра не хвърля храна и обича да доизяжда тази, останала й от предишния ден. Топ моделът със сметка от 90 милиона долара обича да си взима шампоанчетата и сапуните от хотелите, в които отсяда.

Джей Лено

Джей Лено, един от най-успешните телевизионни водещи на американската телевизия, не е забравил живота преди да стане известен. Той заделя приходите от шоуто си "The Tonight Show" и живее само от хонорарите си като комик, въпреки че притежава около 350 милиона долара. Пари инвестира само в стари коли, които са единствената му страст.

Тим Кук

Настоящият директор на "Епъл" Тим Кук живее в скромен дом, не пътува с частни самолети и не пръска за лукс своите 400 милиона долара. Той смята, че за това дали си успешен говори работната ти етика, а не заплатата.

Уорън Бъфет

Един от най-богатите хора на планетатаУорън Бъфетс богатството си от 63 милиарда долара, живее като всеки друг човек от средната класа. За къщата си платил само 30 000 долара. Но не може да се каже, че той е стиснат, защото по-голяма част от парите си дава за благотворителност. /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Богаташите със скромен живот".

Още от "Тайната на успеха"

Съвети за успешен хенд мейд бизнес в интернет

Съвети за успешен хенд мейд бизнес в интернет

Ако обичате да създавате творения с ръцете си, то от това би се получил перспективен бизнес проект. Как обаче да успеете да продавате своите продукти онлайн? Няколко полезни съвети ще ви помогнат.

Apple

От нулата до върха: Историите на успешни бизнеси, започнали в гараж

Каква е връзката между Apple, Amazon и Google? Всички тези днес мащабни компании някога са започнали като „експеримент“ в... гараж. Не само те обаче са стигнали от нулата до върха. Прочетете седем вдъхновяващи истории на някои от най-успешните бизнеси.

Интервю с Катерина Запрянова

Интервю с Катерина Запрянова

Главен редактор на най-новото модно списание в България.