10 идеи за коледен тиймбилдинг

3 коментара4/5

Какво предпочитате – коледно парти в офиса или коледен тиймбилдинг? Разбира се, че по-забавното – коледен тиймбилдинг. Това е чудесен, различен, забавен начин да отпразнувате Коледа с колегите. Приготвили сме ви 10 идеи за коледен тиймбилди


Вече и в България има доста фирми, които се занимават конкретно с организирането на тиймбилдинг според целите, желанията, предпочитанията на работодателя. По принцип тиймбилдингът е управленчески метод, който се използва за подобряване на комуникацията в екипа, мотивацията на служителите и прочие. Но по Коледа целта на тиймбилдинга може да се ограничи само до забавлението - като по-оригинална форма на традиционното фирмено коледно парти.   

Ето и 10-те ни идеи за коледен тиймбилдинг:
  • Кънки на лед с колегите
  • Спускате със ски, шейна, найлон и всякакви други приспособления
  • Снежна война – има два или повече отбора, снежни окопи, бой със снежни топки. Който е уцелен, излиза от играта. А накрая може да завършите с мирно и екипно творене на снежен човек.
  • Б10 идеи за коледен тиймбилдингарман на вечерта – всички служители се изявяват като бармани, забърквайки коктейли, всички дегустират и накрая се излъчва победител, направил най-хубав коктейл
  • Раздаване на награди „Оскар“, но в забавни категории - „пияница на годината“, „карък на годината“, „бърборко на годината“, „поспаланко на годината“, „работохолик на годината“, „мързелан на годината“ и т.н.
  • Търсачи на съкровища – целта е чрез пъзели, гатанки, задачи да се намери скритото съкровище (или съкровища, които да представляват коледни подаръци).
  • Караоке тиймбилдинг
  • Пейнтбол тиймбилдинг – сега е времето да си го върнете на колегите, които цяла година ви късат нервичките
  • Творчески тиймбилдинг – целта е изработването на коледна украса, рисунки, колаж от фирмени снимки от изминалата година
  • Маскин бал и излъчването на победител с най-оригинален костюм, грим и артистично поведение
05.12.2011/Ели Йорданова

3 коментарaДобави коментар »

Galia

От Galia07.12.2011, 06:52 ч.

Зависи кьде се работи: малко трудно 6те ми е да играя на снежни топки.

Виж всички коментари за "10 идеи за коледен тиймбилдинг".

Още от "Кариери"

5 причини да ходите пеша/с колело на работа?

5 причини да ходите пеша/с колело на работа?

Решението да ходите пеша или с колело на работа е идеалното извинение да си купите онези ужасно скъпи, но страхотни маратонки, на които се любувате в продължение на месеци през витрината.

Как да надмогнем кризата?

Как да надмогнем кризата?

Започналата през 2007 г. криза, която се задълбочи и влоши през следващите години, е криза на продажбите и приходите, а не криза на разходите.

10 необичайни професии

10 необичайни професии

Професия? Че това работа ли е въобще? Със сигурност много от вас ще реагират точно така, научавайки за едни от най-необичайните професии в света. Вижте 10 от тях.